Radio Emigranti

Radio EmigrantiRadio Emigranti :: www.radioemigranti.com

Listen to Radio Emigranti,the Albanian music online streaming. Radio Emigranti është një web-radio shqip që është mundësuar nga një bashkëpunim midis Vlorenj.Com dhe RadioEmigranti.Com. Kjo radio mund të dëgjohet me një kompjuter që përmban një program që “lexon” formatin mp3 si Windows Media Player, Real Player, iTunes dhe shumë të tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *